Markanızın Algısını Damla Etiket İle Yükseltin

Yüksek kalitede, özel olarak üretilen damla etiketlerimizle markanız için dayanıklı ve uzun süre kalıcı bir çözüm sunuyoruz. Etiketlerimiz ürünlerinizin estetik çekiciliğini artırmakla kalmaz, aynı zamanda diğer etiket türlerine göre çok daha uzun süre dayanıklılık sağlar.

Modern teknolojileri ve detaylı kalite kontrol süreçlerini birleştiren anlayışımızla, her bir detayın mükemmel bir şekilde tasarlandığı damla etiket üretimi sürecimize göz atın.

Damla Etiket Tanıtım Videosu Play
3D Damla Etiket Örneği Efes
Yüksek Kalite

Sadece en yüksek kaliteli hammaddeleri kullanıyoruz. Her bir etiket, üstün bir kalite anlayışıyla uzun ömürlü olması için üretilir.

Möllers Damla Etiket Örneği
Dayanıklı Yapışma

Etiketin arka yüzüne zaten uygulanmış olan yapışkan ile birlikte gelir – sadece soyun ve yapıştırın.

Damla Etiket
Zamanında Teslim

Planlı üretimimiz sayesinde damla etiketleriniz zamanında sizlere teslim edilir.

Ürünlerinizin marka kimliğini korumak ve onları her daim parlak, yeni görünümlü kılmak için tasarlanmış yenilikçi çözümler sunuyoruz. 

Üstün kaliteli, esnek üretan etiketlerimiz, sıradan etiketlerin aksine çarpmalara ve çizilmelere karşı üstün bir direnç gösterir. Bu sayede etiketleriniz, sert koşullar altında bile ilk günkü gibi parlak ve etkileyici görünümünü korur. 

Etiketlerimiz ekstra bir derinlik ve boyut kazandırarak, markanızın görsel çekiciliğini artırır. Markanızın kalıcı bir etki bırakmasını sağlayacak dayanıklılık ve estetik birleşimini sunar.

Çizilmelere ve Çarpmalara Karşı Dirençli: Her Zaman Parlak ve Yeni

5/5
Uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Etiketlerimiz için onlara güveniyoruz çünkü kalite ve dayanıklılık bizim için son derece önemli. Mükemmel müşteri hizmetleri ve kaliteli ürünleri için teşekkür ederiz. Onlarla iş yapmak her zaman sorunsuz ve keyifli.
Hüseyin Kaya
OTIS Asansör
5/5
Etiketlerdeki üstün kalite ve dayanıklılık, markamız için olmazsa olmaz ve Damla Etiket Sanayi bu beklentileri her zaman karşılıyor. Müşteri hizmetlerinin profesyonelliği ve ürünlerin kalitesi için teşekkür ederiz. Her işlem keyifli ve sorunsuz ilerliyor.
Necati Güray
Ren Valiz
5/5
Etiketlerde aradığımız kalite ve dayanıklılığı her zaman sağlıyorlar. Müşteri hizmetleri ekibi de son derece profesyonel ve yardımsever. Onlarla çalışmak, her zaman sorunsuz ve keyifli bir deneyim sunuyor
Mehmet Tan
İhlas Holding

1998'den beri güven veren markaların tercihi
Damla Etiket Sanayi

2

İletişim

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanfil Sokak No:122 Kat:2 Parseller/Avcılar/İSTANBUL

Telefon: (0212) 428 99 00

Mail: [email protected]

Copyright 1999-2024 by Damla Etiket Sanayi. Tüm hakları saklıdır. 2024